Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

LEO ÚTJA

Egy Fehér Oroszlán útja a ködből a fénybe!

VÉGSZÓ

2013.11.20. 14:35 Leo91

Eléggé régóta megvan már ez a blog, sok változáson mentem keresztül amióta írogatok ide. Jó és rossz emlékek egyaránt megtalálhatóak, sőt jó pár sötét időszakom is megtalálható itt... Úgy érzem ideje váltani, valami újat, merően más dolgot elkezdeni, valami magasztosabb dolgot alkotni, mint eddig. Elmúltak a görcsök és a hörcsögök is elvonultak más vidékre. Ideje ténylegesen kihozni magamból az embert, az állati erőket pedig pozitív dolgok szolgálatába állítani és megfertőzni mindenkit a véleményemmel, vagy legalább azt, akit érdekel és kiváncsi is rá, mert nem erőszak a disznótor! ;)
Na akit érdekel a "disznótor" az ugorjon a linkre: http://elottematettekmezeje.blog.hu

Hamarosan rátalpalok egy bejegyzést már a http://leokondizik.blog.hu/ oldalamra is, mert már ideje kitörni a tökvakarásból...

Mindenkinek sok sikert és minden jót!
Szááábusztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://horcsoggorcsok.blog.hu/api/trackback/id/tr875645993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása